Director web

Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica

Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica Estetic Dyn Clinic este un cabinet de chirurgie plastică din Oradea, oferind consultații de chirurgie plastică și estetică. Oferim servicii precum: mărire a bustului, reconstruire și mărire a buzelor, tratamente botox pentru riduri a frunții, perioculare și intersprâncenoase, tratamentul migrenei prin injectare de toxină botulinică, tratamentul cu acid hialuronic al şanţurilor şi ridurilor de la nivelul feţei, frunţii, gâtului şi a decolteului, remodelarea şi volumizarea feţei, a nasului şi bărbiei prin injectare cu acid hialuronic, tratamentul chirurgical sau nechirurgical al cicatricilor de orice fel, intervenţii chirurgicale reconstructive și alte intervenții chirurgicale. Pentru mai multe detalii vizitați website-ul nostru: http://www.dynclinic.ro/

  • Cuvinte cheie: chirurgie Oradea, chirurgie Bihor, chirurgie plastica Oradea, chirurgie estetica Oradea, chirurgie plastica Bihor, chirurgie estetica Bihor, marire buze, injectii botox, operatii estetice, operatii es

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica '. Administratorii http://dynclinic.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica '. Administratorii http://dynclinic.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://dynclinic.ro
  • Telefon: 0359 804 576 / 0730 043 003
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa: Strada Constantin Brâncuşi 3, parter

Nici un comentariu pentru Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Estetic Dyn Clinic – chirurgie estetica si plastica sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri