Director web

Socco Hair Studio

Socco Hair Studio Salonul socco hair studio a luat nastere in anul 2010 din dragoste de frumos si dorinta de a oferi clientilor luxul saloanelor de infrumusetare din occident!! Ne place sa credem ca am reusit,si vrem sa ridicam serviciile noastre la standarde din ce in ce mai inalte! Iubim zambetul de pe chipul clientelor/clientilor nostri cand se privesc in oglinda si se regasesc exact asa cum isi doresc! Serviciile noastre de coafura,manichiura ,pedichiura,si cosmetica,sunt realizate cu multa grija si atentie astfel incat sa multumim ccerintele inalte ale clientelor nostre! Pentru ca totul sa fie exact asa cum va doriti dumneavoastra,va sfatuim sa comunicati cu fetele care va intampina si astfel sa le ajutati sa inteleaga ce va doriti cu adevarat! Va asteptam la socco hair studio si pentru un simplu sfat legat de frumusete!!

  • Cuvinte cheie: coafor constanta, saloane de infrumusetare constanta, salon de infrumusetare constanta, salon constanta, saloane de infrumusetare, salon de coafura, salon manichiura constanta, cosmetica constanta, pe

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Socco Hair Studio'. Administratorii http://www.soccosalon.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Socco Hair Studio'. Administratorii http://www.soccosalon.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.soccosalon.ro
  • Telefon: 0767 237 303
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Adresa: Bd. Lapusneanu A., 177

Nici un comentariu pentru Socco Hair Studio

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Socco Hair Studio sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri