Director web

Ejacularea precoce se poate trata

Ejacularea precoce se poate trata Dificultatile intr-o relatie, anxietatea si depresia sunt cauza multor probleme de sanatate. Multi oameni se lupta cu ejacularea precoce, dar nu indraznesc sa vorbeasca despre acest lucru, desi aceasta difunctiune poate fi tratata. Studiile arata ca doar 9% din barbati cer ajutor medical, iar restul 91% ignora problema fiind jenati si simtindu-se neputinciosi in aceasta situatie. Este foarte important sa intelegeti ca ejacularea precoce nu este o boala, este doar o disfunctie care se poate trata cu succes.

  • Cuvinte cheie: ejacularea precoce

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ejacularea precoce se poate trata'. Administratorii http://www.casaplantelor.ro/blog/descrieri/ejacularea-precoce-poate-distruge-relatia/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ejacularea precoce se poate trata'. Administratorii http://www.casaplantelor.ro/blog/descrieri/ejacularea-precoce-poate-distruge-relatia/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Ejacularea precoce se poate trata

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ejacularea precoce se poate trata sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri