Director web

Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu

Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu Numele meu este Ioan Poglan. Sunt psiholog – psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din România, specializat în Psihoterapie cognitiv – comportamentală și Psihologie organizațională. Datorită competențelor psihologice dobândite de-a lungul timpului, atât prin prisma experiențelor și schimbărilor personale, cât și prin pregătirea de specialitate în continuă desfășurare – alături de lucrul cu clienții – te voi însoți, sprijini și ghida în explorarea universului tău interior pentru a obține schimbările de care ai nevoie în viața ta. Vom avea posibilitatea de a pune în practică diverse strategii și tehnici terapeutice validate științific și le vom alege pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.Așadar, dacă ești pregătit/ă să pornim împreună în această călătorie spre autocunoaștere și dobândire a echilibrului interior, te aștept cu interes să vorbim despre frământările tale, dificultățile și neplăcerile cu care te confrunți, alături de visurile și speranțele

  • Cuvinte cheie: cabinet de psihologie sibiu, psiholog sibiu, psihoterapeut sibiu, terapeut de cuplu sibiu, psiholog online, psihoterapie sibiu, psihoterapie de cuplu sibiu, psihoterapie online, cabinet psihologic sib

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu'. Administratorii https://www.ioanpoglan.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu'. Administratorii https://www.ioanpoglan.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.ioanpoglan.ro
  • Telefon: 0743 873 138
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Adresa: Strada Bulevardul Victoriei, Nr. 22

Nici un comentariu pentru Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ioan Poglan Cabinet de Psihologie Sibiu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri