Director web

Clinica dentara Cotroceni

Clinica dentara Cotroceni Noi, cei de la Twin Dent, suntem o echipă de profesionisti, medici din toate specialitatile stomatologice, asistente foarte bine pregatite, o echipa entuziasta si foarte experimentata. La TwinDent va intampinam intr-un spatiu de lucru generos si primitor in care, indiferent de varsta, indiferent de nevoile stomatologice, va oferim solutiile optime. De la dintisorii de lapte ai copilului, la estetica zambetului dvs, pana la redarea functionalitatii masticatorii in cazul persoanelor in varsta.

  • Cuvinte cheie: Clinica stomatologica sector 5, cabinet stomatologic 13 septembrie, urgente stomatologice Bucuresti, implanturi dentare Bucuresti, clinica dentara Cotroceni, medic dentist Uranus

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Clinica dentara Cotroceni'. Administratorii https://www.twindent.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Clinica dentara Cotroceni'. Administratorii https://www.twindent.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.twindent.ro
  • Telefon: 0310690690
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa: Calea 13 Septembrie, Nr. 81, Parter, Sector 5, Bucuresti (vis-a-vis Catedrala Mântuirii Neamului)

Nici un comentariu pentru Clinica dentara Cotroceni

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Clinica dentara Cotroceni sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri