Director web

Clinica Stomatologica Dental Progress

Clinica Stomatologica Dental Progress Servicii stomatologice premium in Bucuresti, la Dental Progress, in Dorobanti. Implantologie, cosmetica dentara, ortodontie, endodontie si stomatologie pentru copii. Conditii de exceptie, medici cu experienta internationala. La Dental Progress facem tot posibilul ca, oricât de complex este tratamentul, să nu doară absolut deloc. Avem peste 7.000 de pacienți mulțumiți; ne dorim să fim cei mai buni și facem totul în sensul acesta prin atenția la detalii și școlarizarea permanentă.

  • Cuvinte cheie: Implant dentar, fatete dentare, coroane zirconiu, aparat dentar safir, clinica stomatologica Dental Progress, clinica stomatologica

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Clinica Stomatologica Dental Progress'. Administratorii https://dentalprogress.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Clinica Stomatologica Dental Progress'. Administratorii https://dentalprogress.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://dentalprogress.ro
  • Telefon: 0751336825
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str. Maior Dimitrie Giurescu, nr.4A, sector 1, Bucuresti

Nici un comentariu pentru Clinica Stomatologica Dental Progress

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Clinica Stomatologica Dental Progress sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri