Director web

DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti

DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti Implanturi dentare Dental Crown Health Bucuresti de calitate la preturi decente. Cat costa un implant dentar? De la 350 euro De multe ori pierderea dintilor nu constituie o problema pentru pacient pana la aparitia efectelor negative. Initial osul se retrage, dintii vecini se inclina, apar probleme de masticatie si digestie. Acum, cu ajutorul implanturilor dentare avem o solutie sigura de inlocuire a dintilor lipsa. Implantul dentar are forma unei radacini de unde si denumirea de \"Radacina artificiala\". Radacinilor artificiale au rol de suport pentru lucrarile dentare.

  • Slogan: DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti
  • Cuvinte cheie: implanturi dentare, implanturi dentare bucuresti, implante dentare, dental crown health ,cat costa un implant dentar, preturi implanturi dentare, implanturi dentare pret, implanturi dentare preturi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti '. Administratorii http://www.dentalcrownhealth.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti '. Administratorii http://www.dentalcrownhealth.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.dentalcrownhealth.ro
  • Telefon: 0731.542.733
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa: Bucuresti Sector 3 , Bd. 1 Decembrie 1918, nr.51, bl. J38, sc. C,ap.32-parter

Nici un comentariu pentru DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul DentalCrownHealth Implanturi dentare in Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri