Director web

Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4

Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4 La clinica stomatologica ImplantologieSector4.ro utilizam doar materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si avem proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Obiectivul clinicii stomatologice ImplantologieSector4.ro este să ofere pacienților săi tratamente și soluții oricărui tip de problemă prin servicii de: endodonție, chirurgie, implantologie, estetică dentară, protetică, ortodonție. Clinica Stomatologica este infiintata in anul 2004 si vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici la nivel european, prin calitatea actului medical. Obiectivul clinicii noastre este să ofere pacienților săi tratamente și soluții oricărui tip de problemă prin servicii de: endodonție, chirurgie, implantologie, estetică dentară, protetică, ortodonție Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Proteze pe implant: Echipa noastra de stomatolgi se straduieste de fiecare data sa ofere pacientilor cele mai noi si inovatoare tratamente. Pacientii purtatori de proteze totale recunosc ca se confrunta cu diverse probleme, cum ar fi dezinserarea protezelor in timpul vorbirii sau masticatiei, lipsa gustului la mancare, probleme in vorbit, si alte inconveniente.

  • Slogan: Implant dentar Bucuresti, clinica stomatologica sector 4, extractii dentare sector 4, implanturi dentare, proteza pe implant
  • Cuvinte cheie: implant dentar Bucuresti, clinica stomatologica sector 4, extractii dentare sector 4, implanturi dentare, proteza pe implant

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4'. Administratorii http://www.implantologiesector4.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4'. Administratorii http://www.implantologiesector4.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.implantologiesector4.ro
  • Telefon: 0725515999
  • Fax: 0310699811
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Bd. Gheorghe Sincai Nr.12 Bucuresti

Nici un comentariu pentru Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Implanturi extractii dentare Bucuresti sector 4 sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri