Director web

YTS Dental View

YTS Dental View YTS-Dental View este prima şi ce mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România, având servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standarde. Pe lângă aparatura ultramodernă de care dispun, la clinicile YTS-Dental View lucrează o echipă de profesionişti orientată spre confortul pacienţilor şi satisfacţia medicilor şi clinicilor partenere. Reţeaua YTS-Dental View cuprinde opt centre - Piaţa Muncii, Aviatorilor, Lujerului, Piaţa Sudului, Progresului (Vulcan), Crângași, Colentina (ÎN CURÂND) și Oradea - la care atât medicii, cât şi pacienţii pot beneficia de o gamă completă de servicii de imagistica dentară (radiografii, tomografii, scanare intraorală digitală, etc).

  • Cuvinte cheie: centre de radiologie si tomografie dentara

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'YTS Dental View'. Administratorii http://www.dentalview.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'YTS Dental View'. Administratorii http://www.dentalview.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.dentalview.ro/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judetul nu a fost specificat.
  • Localitatea nu a fost specificata.
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru YTS Dental View

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul YTS Dental View sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri