Director web

Afaceri

Care este procedura privind actele notariale?

Publicat de Dragos la data 09.03.2021, 10:32 | Afaceri / Servicii
Vrei sa stabilesti un contract de casatorie, sa cumperi si sa ipotechezi o cladire, sa creezi o afacere, sa divortezi, sa primesti o mostenire sau sa iti pregatesti propria succesiune? E clar ca pentr ... Afla detalii »

Tot ce trebuie sa stii despre palplanse

Publicat de Alexandru la data 08.03.2021, 12:34 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele se utilizeaza pentru a asigura pereti temporari si permanenti in industria constructiilor. Palplansele sunt utilizate ca suport pentru sprijinire excavatie si retinerea solului. Acest lucr ... Afla detalii »

Livrarea meniului zilei, cea mai bună alternativă pentru masa la birou

Publicat de Alex la data 04.03.2021, 22:21 | Afaceri / Restaurante
De cele mai multe ori, atunci când ești supraîncărcat de muncă, uiți cât de importantă este masa de la prânz. Cu toate acestea, dacă există o masă care combină atât o pauză cât și o m ... Afla detalii »

De ce este avantajos să comanzi mâncare?

Publicat de Vlad la data 04.03.2021, 21:46 | Afaceri / Restaurante
Ai epuizat timpul sau nu ai chef să gătești? Alege varianta comandă mâncare București, un serviciu de livrare de alimente gătite acasă. Tot ce trebuie să faci este să alegi din meniurile var ... Afla detalii »

Impactul evenimentelor memorabile

Publicat de Mircea la data 02.03.2021, 12:07 | Afaceri / Restaurante
Evenimentele și experiențele memorabile sunt, fără îndoială, o cerință căutată de oricine dorește să recompenseze sau să recunoască comportamentele și performanțele pozitive. Evenimen ... Afla detalii »

Idei de intrare pentru meniul botezului

Publicat de Maria la data 02.03.2021, 11:56 | Afaceri / Restaurante
Pentru oricine a participat vreodată la o nuntă sau a proprie, un meniu apetisant de nuntă este, fără îndoială, cel mai critic detaliu pentru orice recepție de succes. La urma urmei, când te ... Afla detalii »

Băuturi spirtoase

Publicat de Cristian la data 23.02.2021, 11:35 | Afaceri / Magazine online
Băuturile spirtoase de înaltă calitate sunt o componentă importantă a culturii ospitalității, atât în viața de zi cu zi, cât și în sfera afacerilor. Gama de băuturi spirtoase este întot ... Afla detalii »

Băutură online

Publicat de Mircea la data 23.02.2021, 11:25 | Afaceri / Magazine online
Magazinul 42years cu băutură online te va duce de-a lungul unor căi neexplorate, către o lume în care domnesc băuturi cu o varietate de arome, create de mâinile unor vinificatori renumiți. Gam ... Afla detalii »

Termoizolație pentru terase

Publicat de Alexandru la data 23.02.2021, 11:04 | Afaceri / Constructii si amenajari
Terasele mari deschise au devenit de mult timp o parte integrantă a oricărei case de țară sau oraș. Și nu este surprinzător, deoarece acesta este cel mai confortabil loc pentru recreere în aer ... Afla detalii »

Agendele si jurnalele sunt o varianta de cadou inspirata

Publicat de Ana la data 11.02.2021, 18:21 | Afaceri / Magazine online
Atunci cand vrei sa faci un cadou, ai nevoie de inspiratie. Cadoul trebuie sa fie potrivit pentru persoana care il primeste si sa fie adaptat stilului sau. Exista insa anumite obiecte care sunt perfec ... Afla detalii »

Sisteme de sprijin pentru excavare

Publicat de Vlad la data 11.02.2021, 18:06 | Afaceri / Constructii si amenajari
Unele dintre cele mai importante aspecte ale constructiei nu sunt permanente. In multe cazuri, sunt necesare masuri temporare pentru a face procesul de constructie mai sigur, mai rapid si mai convenab ... Afla detalii »

Cand si de ce ai nevoie de un notar? Dar mai ales, cum trebuie sa fie acesta?

Publicat de Dragos la data 31.01.2021, 15:10 | Afaceri / Servicii
Ai nevoie de notar, insa nu stii daca are capacitatea de a te ajuta? Atunci afla ca acesta se ocupa de toate notificarile si certificarile - de la testamente si contracte de casatorie pana la infiinta ... Afla detalii »

Creare site

Publicat de Mircea la data 31.01.2021, 14:43 | Afaceri / Magazine online
Construcția site-ului începe pagină cu pagină. Odată ce ai ales designul, agenția Althaus Studios începe procesul de creare site, construind pagina web. Pe lângă viziunea bună, site-ul trebu ... Afla detalii »

Cât costă un logo?

Publicat de Catalin la data 07.01.2021, 16:37 | Afaceri / Servicii
De mai bine de 10 ani se constată, că în România, a crescut interesul afacerilor în a avea o imagine atrăgătoare și cel puțin un logo care să reprezinte identitatea companiei. Companiile mic ... Afla detalii »

Avantajele cumpărării de vin online

Publicat de Maria la data 07.01.2021, 16:22 | Afaceri / Magazine online
În aceste vremuri în care tehnologia avansează cu pași exorbitanți, rar mai există cineva care să nu folosească internetul pentru a cumpăra vin online. Cumpărând online vei economisi timp ... Afla detalii »

Sistemul de lucru pentru hidroizolarea bazinelor, subsolurilor, fundatiilor, cu firma Hidroizolatii

Publicat de Alexandru la data 07.01.2021, 16:01 | Afaceri / Constructii si amenajari
Hidroizolatii Conduraru ofera lucrari de izolatie, hidroizolatie si termoizolatie de calitate de peste 15 ani. Experienta indelungata si atentia la detalii, o recomanda pentru orice tip de lucrare civ ... Afla detalii »

Diferitele caracteristici ale unui pilon de indesare

Publicat de Alexandru la data 05.01.2021, 19:37 | Afaceri / Constructii si amenajari
Pilotii de indesare pot fi definiti ca un element de constructie din lemn, beton, otel sau mixt, permitand intemeierea unei cladiri. Acestia sunt utilizati in principal atunci cand solul nu poate rezi ... Afla detalii »

Tricouri Polo bărbați

Publicat de Vladimir la data 05.01.2021, 19:05 | Afaceri / Magazine online
Tricoul cu guler este un atribut universal și clasic pe care aproape fiecare bărbat îl are în garderobă, dar puțini sunt cei care ajung la el și știu cu adevărat să-l poarte. Opțiunile și ... Afla detalii »

Ce tipuri de ceainice sa folosesti?

Publicat de Mara la data 31.12.2020, 13:24 | Afaceri / Magazine online
Accesoriul esential pentru degustarea ceaiului este, fara indoiala, ceainicul. Rotund, plat, teracota, sticla, fonta, simplu, cu flori decorative sau figuri geormetrice ... Exista toate formele pentru ... Afla detalii »

Cămăși Tommy Hilfiger pentru bărbați la modă

Publicat de Vlad la data 11.12.2020, 15:40 | Afaceri / Magazine online
Cămașa bărbătească este un element indispensabil al garderobei masculine. În magazinul online imatrend.ro vei găsi modele de cămăși Tommy Hilfiger pentru toate ocaziile și în diferite stil ... Afla detalii »
2 / 13« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri