Director web

Articole

Cum a Evoluat Broderia si Cum a Aparut Masina de Brodat?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 14:27 | Afaceri / Electronice
Asa cum iluminarea manuscriselor era folosita pentru infrumusetarea si personalizarea acestora, tot asa si broderia a fost si este folosita in scopul accentuarii vizuale a unor elemente de vestimentat ... Afla detalii »

Ce Trebuie sa Stii Inainte De a Cumpara o Masina de Cusut Electrica?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 13:45 | Afaceri / Electronice
Odata cu inventarea cusutului oamenii au dezvoltat acest domeniu ducandu-l pana la nivel de industrie. Cusutul era pe vremuri o indeletnicire aproape exclusiv adresata femeilor, dar care cu timpul a a ... Afla detalii »

Cateva Lucruri pe Care Nu le Stiai Despre Masina de Brodat Si Ata de Brodat

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 13:22 | Afaceri / Electronice
Broderia a aparut si s-a dezvoltat datorita creativitatii si dorintei unor oameni de a infrumuseta lucrurile din jurul lor. Desi astazi este folosita ca tehnica de personalizare pentru foarte multe ma ... Afla detalii »

Ce Trebuie sa Stii Inainte de a Cumpara o Presa de Calcat?

Publicat de Cristina Andreea la data 05.02.2020, 12:53 | Afaceri / Electronice
Nimeni nu poate identifica precis cand au inceput oamenii sa isi calce hainele. Cercetatorii au concluzionat ca in urma cu o mie de ani in China deja se foloseau carbuni incinsi pentru a elimina cutel ... Afla detalii »

Tot ce trebuie sa stii despre creatia grafica

Publicat de Catalin la data 04.02.2020, 15:23 | Afaceri / Servicii
Orice companie care isi doreste sa aiba succes trebuie sa se ocupe de tot ceea ce inseamna promovare, atat in mediul online, cat si cu ajutorul materialelor publicitare. Iar pentru a le realiza este n ... Afla detalii »

Mass Gainers

Publicat de Gates la data 03.02.2020, 16:58 | Sanatate / Nutritie
If you are looking forward to buying a mass gainer you can choose one from dynutrition.com. The products from dynutrition.com are made from quality ingredients and these offer you everything that you ... Afla detalii »

Aparate pentru remodelare corporala

Publicat de Voinea la data 03.02.2020, 16:03 | Sanatate / Frumusete
Serviciile de slabire si de remodelare corporala sunt unele dintre cele mai populare in clinicile de cosmetologie si saloanele de infrumusetare. In acest segment, una dintre cele mai populare metode ... Afla detalii »

Fond de ten

Publicat de Raluca la data 03.02.2020, 15:08 | Sanatate / Frumusete
Multe doamne cred ca nu au nevoie de machiaj sau ca machiajul nu le face mai tinere. Acest lucru, desigur nu este asa. In primul rand, frumusetea trebuie pretuita la orice varsta. In al doilea rand, a ... Afla detalii »

Diferenta dintre machiajul comercial si machiajul profesional

Publicat de Silvia la data 03.02.2020, 13:26 | Sanatate / Frumusete
In calitate de artisti si formatori de make-up, acestia aud intotdeauna povesti despre oameni care se plang de machiajul lor care arata alb in fotografiile. Insa, nebunia este ca apoi ies si cumpara u ... Afla detalii »

Sprijinire excavatie

Publicat de Valentin la data 03.02.2020, 13:02 | Afaceri / Constructii si amenajari
Palplansele sunt utilizate pentru a oferi ziduri temporare si permanente in industria constructiilor. Stivuirea foilor este folosita ca suport pentru excavare si pentru retinerea solului. Creeaza o gr ... Afla detalii »

Ce tipuri de evenimente pot sa fie realizate de catre o firma?

Publicat de Adrian la data 03.02.2020, 12:10 | Afaceri / Servicii
Firmele, in functie de profilul lor, pot sa aiba mai multe feluri de evenimente private sau publice. Ele sunt supuse unor regulamente, sunt construite conform promovarii imaginii personale si au un an ... Afla detalii »

Cutii pentru depozitarea bijuteriilor!

Publicat de Maria la data 31.01.2020, 17:59 | Divertisment / Comert online
Bijuteriile au jucat intotdeauna un rol vital in istoria omenirii. De fapt, actul de impodobire a corpului cu diverse ornamente pre-dateaza inregistrari scrise si este una dintre cele mai timpurii evo ... Afla detalii »

Early booking Bulgaria

Publicat de Vlad la data 31.01.2020, 17:52 | Divertisment / Turism
Industria turismului din Bulgaria joaca un rol esential in economia tarii. Peste 9,3 milioane de turisti internationali au vizitat Bulgaria in 2018, in crestere cu 4,4% fata de an. Turistii au experim ... Afla detalii »

What are the most elegant and beautiful evening dresses in 2020?

Publicat de Alina la data 30.01.2020, 18:56 | Comert / Imbracaminte
Long evening dresses are a challenge for every woman at a certain time. Any lady must pass at some point by trying to choose a long evening dress for a formal occasion. Whether it is a graduation part ... Afla detalii »

Echipamente forestiere de calitate

Publicat de Alexandru la data 29.01.2020, 14:38 | Afaceri / Anunturi
Multe persoane au in vedere alegerea unor echipamente forestiere de cea mai buna calitate. Optand pentru astfel de echipamente va veti bucura de o calitate cat se poate de buna. Acestea vor fi pe plac ... Afla detalii »

Organizare evenimente

Publicat de Iulia la data 29.01.2020, 13:49 | Afaceri / Servicii
Un wedding planner este un specialist in organizare evenimente de afaceri si de divertisment pentru companii si persoane fizice. Una dintre prioritatile sale este determinarea conceptului de actiune v ... Afla detalii »

Creare site de prezentare

Publicat de Mircea la data 16.01.2020, 13:58 | Afaceri / Internet
Intr-o epoca in care majoritatea oamenilor cauta produse, bunuri si servicii prin intermediul internetului, sta in puterea ta de a face ca firma sau compania sa devina un lider in randul concurentilor ... Afla detalii »

Restaurant nunta elegant

Publicat de Vlad la data 15.01.2020, 12:40 | Afaceri / Servicii
Trebuie ca atunci cand va veti intalni cu reprezentantul restaurantului sa puneti intrebari in urma carora ca stabiliti clar anumite aspecte, precum modul si termenele de plata, ce include pretul fina ... Afla detalii »

Hotel Bucuresti

Publicat de Adi la data 15.01.2020, 10:46 | Divertisment / Turism
Astazi in lume exista mai mult de 30 de clasificari diferite ale hotelurilor, si anume, stele, litere, coroane si multe altele. Cel mai popular este sistemul de clasificare cu stele. Stelele indica ni ... Afla detalii »

La ce va ajuta strategia de branding

Publicat de Catalin la data 14.01.2020, 19:18 | Afaceri / Publicitate
Este foarte important sa va puneti foarte bine la punct o strategie de branding cat mai buna, aceasta ajutandu-va din multe puncte de vedere. O astfel de strategie cat mai bine facuta, va va oferi o m ... Afla detalii »
4 / 38« 1 2 3 4 5 ... 37 38 »
+ Adauga site + Adauga anuntUltimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri