Director web

Mobilier Coafor Online

Mobilier Coafor Online Bine ai venit in cel mai complet magazin online de mobilier si aparatura profesionale pentru saloane. Vei gasi in magazinul nostru o gama foarte diversificata de mobilier profesional printre care scaun frizerie, ucenici pentru coafor, pat cosmetica, scaune coafor si unitati de spalare sau scafa coafor ce pot fi personalizate astfel: pentru scaunele de coafura se pot alege: culoarea pielii in care sa fie tapitat si totodata tipul de baza (patrat Bull, patrat Flat, Round sau Star) iar pentru unitatile de spalare ai posibilitatea sa alegi culoarea alba sau neagra a chiuvetei, culoarea bazei din fibra de sticla (alba, neagra sau argintie) si bineinteles culoarea scaunului, din cele peste 20 de nuante disponibile.

Date de identificare:
SC Visage Beauty Equipment SRL
CUI: RO25331336
Nr. inreg. Reg Com. : J40/3877/2009

  • Cuvinte cheie: patrat Bull, patrat Flat, culoarea alba, chiuveta, fibra de sticla,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Mobilier Coafor Online'. Administratorii https://www.visagestudio.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Mobilier Coafor Online'. Administratorii https://www.visagestudio.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.visagestudio.ro
  • Telefon: 0762697223
  • Fax: 021.222.25.19
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str Axinte Uricariul nr 8

Nici un comentariu pentru Mobilier Coafor Online

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Mobilier Coafor Online sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul