Director web

Betonart-pavaje decorative

Betonart-pavaje decorative Executam lucrari din beton amprentat atat in zone rezidentiale cat si comerciale. Betonul decorativ este foarte estetic si durabil. Nu necesita intretinere deosebita si nu se deformeaza. Puteti opta pentru beton elicopterizat, beton acidat, pardoseli decorative, pardoseli industriale, piatra spalata etc. Calitate la pret excelent. Poate fi folosit pentru a pava alei de curte sau gradina, borduri de piscine, terase, piete, drumuri de acces sau parcari. Pot fi create fantani arteziene sau elemente ornamentale personalizate. Executam lucrari de amenajari interioare si exterioare din beton amprentat: alei de curte, pavaje pentru centrele comerciale, podele antichizate sau lucioase, pavaje centre istorice, borduri de piscine, pereti artistici, garduri ornamentale de piatra. Se pot imita la perfectie diferite materiale precum: piatra naturala, piatra antică, piatra cubică, pietrisul, cărămida, dalele, roca, gresia, marmura si chiar lemnul.

  • Slogan: Arta in beton decorativ
  • Cuvinte cheie: beton amprentat, beton decorativ, amenajari exterioare, beton stampat, pardoseli decorative, piatra spalata, beton elicopterizat, beton acidat, pavaj decorativ, amenajari interioare, amprentare vertic

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Betonart-pavaje decorative'. Administratorii http://betonart.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Betonart-pavaje decorative'. Administratorii http://betonart.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://betonart.ro
  • Telefon: 0732566386
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Spl Independentei nr 273

Nici un comentariu pentru Betonart-pavaje decorative

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Betonart-pavaje decorative sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul