Director web

Fibertech Group

Fibertech Group Fibertech Group, o firma cu sediul in Bucuresti, va ofera o gama extrem de variata de amenajari interioare sau exterioare. Aveti parte de cele mai bune componente pentru amenajarea casei si a gradinii dumneavoastra, dar si de instalare gratuita. Esti in cautarea modernizarii sau amenajarii casei si gradinii tale? Poti apela cu incredere la una dintre cele mai vechi companii de amenajari interioare din Romania. Cei peste 160 de angajati va stau la dispozitie pentru a va oferii cele mai bune sfaturi privind amenajarile interioare si exterioare.

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Fibertech Group'. Administratorii http://www.fiber-design.com pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Fibertech Group'. Administratorii http://www.fiber-design.com pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.fiber-design.com
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Suceava
  • Localitate: Baisesti (Cornu Luncii)
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Fibertech Group

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Fibertech Group sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul