Director web

Gratare metalice zincate

Gratare metalice zincate Firma DOVEXIM infintata in 1993, are ca obiect principal de activitate realizarea de confectii metalice. Unul din produsele de baza este executia de GRATARE METALICE ZINCATE si TREPTE METALICE ZINCATE. GRATARELE METALICE ZINCATE si TREPTELE METALICE ZINCATE au o gama larga de folosinta in industrie pentru platforme, scari cat si pentru diferite rigole.

  • Cuvinte cheie: executie gratare metalice, trepte metalice tip SP, gratare metalice tip P, vanzare trepte metalice zincate, vanzare gratare zincate, gratare zincate, realizare trepte metalice, livrare trepte zincate

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Gratare metalice zincate'. Administratorii http://www.dovexim.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Gratare metalice zincate'. Administratorii http://www.dovexim.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.dovexim.ro
  • Telefon: 0711111111
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bihor
  • Localitate: Oradea
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Gratare metalice zincate

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Gratare metalice zincate sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri