Director web

Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase

Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase Serviciile de termopane sau reparatii termopane este un serviciu de care aveti nevoie atunci cand ferestra sau usa dvs cu geam termopan nu mai functioneaza corect, experienta acumulata o punem la dispozitia dvs \"reparatii termopane\" insemnand pt noi rezolvarea problemelor si redarea unei ferestre sau usi cu o functionare perfecta. Serviciile pe care vi le punem la dispozitei sunt urmatoarele: reglaje usi si ferestre, inlocuire garnitura pentru o mai buna etanseizare, montaj balamale presiune pentru ferestre cu o singura deschidere pentur o mai buna etanseizare (a-3-a balama), montaj feronerie oscilo-batanta pentru transformare usi si ferestre cu o singura deschidere in dubla deschidere, inlocuire balamale si manere defecte, inlocuire geam termoizolant deteriorat, spart sau condensat, transformare fereastra fixa in fereastra cu simpla sau dubla deschidere (doar pentru profile PVC Rehau), montaj amortizoare usi, reparatii plase antiinsecte prin inlocuirea siteti sau a balamalelor si cli

  • Cuvinte cheie: reparatii termopane, modificari termopane, plase insecte, manere ferestre termopan, manere usi termopan, broaste termopan, reparatii usi termopan, revizii geamuri termopan, garniture termopane, gaurir

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase'. Administratorii http://www.reparam-ferestre.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase'. Administratorii http://www.reparam-ferestre.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.reparam-ferestre.ro
  • Telefon: 0720219219
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Reparatii si montaj orice tip de ferestre la preturi super avantajoase sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri