Director web

stalpisori si statuete

stalpisori si statuete Stalpisori,statuete,jardiniere,vaze,pitici,lei,vulturi. Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse în culori patinate, alb-negru. Totul este ascuns în oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate în gradina, intrari, langa piscina, in sectorul privat, dar si in piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a va transforma gradina intr-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de inalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.

  • Slogan: Cumpara produsele direct de la sediul firmei
  • Cuvinte cheie: stalpisori, popi, balustri, fantani arteziene, statuete decorative, ingerasi, jardiniere, pitici, lei, cismele, vulturi, ornamente

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'stalpisori si statuete'. Administratorii http://www.stalpisori-statuete.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.stalpisori-statuete.ro
  • Telefon: 0721695473
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Mehedinti
  • Localitate: Cocorova (Sisesti)
  • Adresa: Sat. Cocorova, Com. Şişeşti, Judeţul Mehedinţi

Nici un comentariu pentru stalpisori si statuete

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul stalpisori si statuete sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul