Director web

Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome

Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome Esti comerciant de surse si corpuri de iluminat LED? Intra pe VtacSmartHome.ro si contacteaza-ne daca doresti sa devii partener si distribuitor al unora dintre cele mai moderne produse cu LED de pe piata din prezent concepute de V-TAC LED. Oferim propria gama de produse concepute pentru exterior si interior de la corpuri de iluminat decorative, rezidentiale, office si comerciale pana la modele utilizate in zone industriale sau stradale. Mai mult decat atat, daca doresti sa modernizezi spatii rezidentiale, pe VtacSmartHome vei putea gasi produsele necesare pentru automatizarea unei case SMART.

Gama extinsa de corpuri de iluminat V-TAC LED va ajuta sa creati spatii ospitaliere, sa asigurati conditii de siguranta si, totodata, sa obtineti performanta profesionala, asigurand mediul optim necesar pentru munca cu ajutorul tehnologiei LED modern.

Produsele fabricate de V-TAC beneficiaza de cele mai noi tehnologii LED ce ofera o lumina confortabila utilizate adesea in scop decorative si ambiental, de calitate si fara sa creeze efecte nedorite asupra vederii. LED-urile noastre sunt de calitate buna, nu au fluctuatii de intensitate a luminii, se aprind instant emitand o lumina eficienta si placuta ochiului. Atat becurile, cat si alte surse de iluminat din gama noastra nu contin mercur sau alte substante toxice, nu se incalzesc, ceea ce le face sigure pentru oameni si pentru animale de companie, dar si simplu de utilizat, acestea fiind concepute pentru a fi usor si intuitive de montat. Mai mult decat atat, toate sursele de iluminat pot fi reciclate ca deseuri electrice.

  • Slogan: Corpuri de iluminat LED moderne - VSH - VtacSmartHome
  • Cuvinte cheie: corpuri de iluminat, LED, casa smart

Stiri si noutati

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome'. Administratorii https://www.vtacsmarthome.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.vtacsmarthome.ro/
  • Telefon: 0748506597
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 6
  • Localitate: Bucuresti - Sector 6
  • Adresa: Bucuresti, str. Valea Ialomitei, nr. 24, sector 6

Nici un comentariu pentru Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Surse si corpuri de iluminat LED VtacSmartHome sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul