Director web

Tapet economic si tapet de lux

Tapet economic si tapet de lux Din 2008 am inceput drumul spre a ajunge cel mai bun magazin specializat din Romania. Prin intermediul nostru, marile branduri ofera romanilor posibilitatea de a cumpara tapet care este la moda peste tot in lume.

Tapetul nu iese niciodata din moda. Acest lucru nu este de mirare, deoarece acesta aduce locuintei un aspect complet nou.

Odata cu descoperirea tiparului de catre Johannes von Guttenberg in secolul XIX, tapetul a inceput sa fie produs in masa. De atunci si pana in prezent “imbracamintea” peretelui face parte din orice tip de amenajare.

Astazi totul este permis, iar diversitatea materialelor din care este fabricat tapetul este foarte generoasa. Chiar daca nu s-au demodat niciodata, acum se pune mare pret pe amenajarea peretilor cu ajutorul acestui “invelis”. Indiferent ca este elegant sau foarte simplu, cu modele si motive originale, tapetul reda locuintei un nou aspect si ii accentueaza individualitatea. Alegerea tapetului exprima personalitatea si stilul fiecaruia

  • Slogan: Fiecare camera amenajata descrie caracterul fiecaruia
  • Cuvinte cheie: tapet, fototapet, stickere, decoratiuni interioare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tapet economic si tapet de lux'. Administratorii http://www.lumeatapetului.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tapet economic si tapet de lux'. Administratorii http://www.lumeatapetului.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.lumeatapetului.ro
  • Telefon: 0264 460 266
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa: Str. Fabricii nr.4

Nici un comentariu pentru Tapet economic si tapet de lux

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tapet economic si tapet de lux sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul