Director web

Tapet pe stoc la preturi exceptionale

Tapet pe stoc la preturi exceptionale Pe acest site puteti gasi o multitudine de modele de tapet, disponibile imediat si avand preturi convenabile.

Mai nou tapetul arata foarte bine atat pe perete cat si pe mobila, rafturi sau rame ale tablourilor. Este pacat sa aruncati resturile de tapet ramase dupa renovarea locuintei, deoarece acestea pot fi refolosite: pot fi baza tablourilor sau pot fi utilizate drept autocolant. La mare cautare sunt acum felicitarile din tapet, dar si pungile de cadouri sau veiozele, ghivecele ornate sau chiar geanta cu acte.

Oricine poate face astfel de ornamente ingenioase, avem nevoie de 4 lucruri: imaginatie, foarfeca, lipici si un linear. Idei pentru decoratiunile confectionate din resturi de tapet online, dar au aparut si carti pe aceasta tema.

Cu ajutorul tapetului puteti redecora sau reface piese de mobilier vechi, puteti infrumuseta scaunul uitat intr-un colt intunecos al pivnitei, care ulterior va da o nota de culoare si va imbogati terasa sau camera copiilor.

Sediul Central : Strada Fabricii 4, Cluj-Napoca, Cluj + 0264 460 266
Sediul Secundar: str. Fratii Golesti nr 25 bis, Pitesti, Judetul Arges + 0348 412 412

  • Slogan: Fiecare camera amenajata descrie caracterul fiecaruia
  • Cuvinte cheie: tapet, fototapet, stickere, decoratiuni interioare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tapet pe stoc la preturi exceptionale'. Administratorii http://www.tapetstoc.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tapet pe stoc la preturi exceptionale'. Administratorii http://www.tapetstoc.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tapetstoc.ro
  • Telefon: 0264 460 266
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa: Str. Fabricii nr.4

Nici un comentariu pentru Tapet pe stoc la preturi exceptionale

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tapet pe stoc la preturi exceptionale sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul