Director web

Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar

Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar Agentie Imobiliara Constanta - Reprezentare Imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare/inchiriat. Activi din 2003 ca urmare a identificării unei reale nevoi de îmbunățătire a serviciilor de consultanță in domeniu, am câștigat în timp o poziție importantă pe PIATA IMOBILIARA din ZONA LITORALULUI ROMANESC. Orientați către CLIENT, oferim soluții inovative și personalizate, care ne disting față de concurență. Ne luam angajamentul sincer față de toți clienții de a lucra cu profesionalism, la cele mai înalte standarde. Suntem alegerea potrivită, indiferent dacă sunteți pentru prima dată pus în situația achiziționării sau vânzării unui imobil sau sunțeti un investitor experimentat care dorește să-și largească orizontul, urmând ca împreună sa construim o soluție personalizată pentru nevoile dumneavoastră. De ce să colaborați cu noi? Este foarte simplu! Suntem plăcuți, entuziaști, avem un interes sincer pentru necesitățile dumneavoastră, ne place să relaționăm și să cunoaștem oameni noi, suntem amabili, de încredere, suntem motivați, avem o atitudine pozitivă și facem tot ce ne stă în putință astfel încât la finalul tranzacției să fiți mulțumiți.

  • Slogan: Reprezentare Imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare
  • Cuvinte cheie: Agentie Imobiliara Constanta - Reprezentare Imobiliara pe Litoral, vanzari imobile, cumparari imobile, vile de vanzare/inchiriat, case de vanzare/inchiriat, terenuri de vanzare, apartamente de vanzare

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar'. Administratorii http://www.biroul-imobiliar.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar'. Administratorii http://www.biroul-imobiliar.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.biroul-imobiliar.ro
  • Telefon: 0740664364
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Cumpana
  • Adresa: Cumpana / Constanta

Nici un comentariu pentru Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Agentie Imobiliara Constanta Biroul Imobiliar sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri