Director web

Certificat energetic Bucuresti

Certificat energetic Bucuresti Doriti sa vindeti sau sa inchiriati o locuinta? Intocmim certificat energetic pentru apartamente sau case, in Bucuresti si in zonele limitrofe, la cele mai mici preturi si intr-un timp foarte scurt. Oferim seriozitate si profesionalism. Suntem o echipa profesionista formata din auditori energetici de gradul II, atestati conform legislatiei in vigoare de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, absolveti ai cursurilor post-universitare de Energetica Cladirilor - Certificare si Audit. Echipa noastra are ca obiect principal de activitate elaborarea Certificatului de Performanta Energetica pentru cladiri si apartamente. La intocmirea acestuia tinem cont de materialele folosite la constructie, de tipul instalatiilor utilizate, de gradul de expunere la temperaturi exterioare, la soare, la vant si intemperii etc. precum si de gradul de izolare al cladirii. Noi reprezentam soluitia elaborarii unui certificat energetic ieftin si rapid. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Cuvinte cheie: intocmire, certificat, energetic, apartament, casa, vanzare, inchiriere, bucuresti, prima casa, ieftin, rapid

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Certificat energetic Bucuresti'. Administratorii http://www.certificat-energetic-bucuresti.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Certificat energetic Bucuresti'. Administratorii http://www.certificat-energetic-bucuresti.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.certificat-energetic-bucuresti.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Certificat energetic Bucuresti

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Certificat energetic Bucuresti sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri