Director web

Joburi IT Romania

Joburi IT Romania DevJob.ro este primul portal de joburi in IT din Romania construit pe baza nevoilor programatorilor si inginerilor software. Obiectivul nostru este de a aduce transparenta, deschidere si diversitate pietei IT din Romania. Vrem ca procesul de cautare a unui loc de munca in IT sa fie o experienta placuta si eficienta prin listarea acelor informatii cu adevarat relevante pentru aplicanti (ex: tehnologii metode de lucru, locatia biroului sau posibilitate de work-from-home etc.) pentru joburile in IT din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si celelalte orase din Romania. Portalul se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa se angajeze in industria IT, fie ca este vorba de pozitii de Developer, Software Engineer, Product Manager, UX/UI Designers, Testing, Pre-Sales, s.a.m.d.

  • Slogan: Portal de joburi cu salarii dedicat industriei IT
  • Cuvinte cheie: joburi it, salarii it, joburi software

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Joburi IT Romania'. Administratorii http://devjob.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Joburi IT Romania'. Administratorii http://devjob.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://devjob.ro
  • Telefon: +40741248978
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 4
  • Localitate: Bucuresti - Sector 4
  • Adresa: Strada Turnu Magurele nr. 2-10

Nici un comentariu pentru Joburi IT Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Joburi IT Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri