Director web

Scule, cleme si dispozitive de prindere

Scule, cleme si dispozitive de prindere Sc UsePrest SRL vinde online cleme si dispozitive de fixare – prindere, Scule profesionale, chingi, menghine, leviere, capre de lucru, chingi si bride de prindere, ventuze, tija reglabila sau telescopica, prese de prindere fixare si strangere, accesorii auxiliare si protectie, menghine mobile, menghine de mana, transportatoare, clesti de prindere si multe altele. Dam dovada de profesionalism, oferim cel mai bun raport calitate/pret la produsele vandute respectiv Cleme pentru prindere si fixare, si suntem gata oricand sa oferim suport si informatii suplimentare. Tratam orice client asa cum se cuvine, deoarece “Clientul nostru este stapanul nostru“. Misiunea noastra este de a deveni un furnizor de varf cu acoperire nationala, usor de contactat si cu o gama completa de solutii in sectorul constructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate sectoarele economiei, unde valoarea inseamna dezvoltarea unui parteneriat avantajos in ambele sensuri.

  • Cuvinte cheie: Cleme fixare, dispositive fixare, cleme prindere, scule tamplarie, chingi, menghine, capre de lucru, leviere, ventuze, prese de strangere, clesti de prindere, chingi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Scule, cleme si dispozitive de prindere'. Administratorii http://www.useprest.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Scule, cleme si dispozitive de prindere'. Administratorii http://www.useprest.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.useprest.ro
  • Telefon: 0786572856
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Covasna
  • Localitate: Covasna
  • Adresa: Str. Tiglariei 17

Nici un comentariu pentru Scule, cleme si dispozitive de prindere

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Scule, cleme si dispozitive de prindere sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt




Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri