Director web

Oportunitati

Colibritour.ro Apreciere Colibritour.ro

https://www.colibritour.ro/ | 0 Comentarii
ColibriTour prezinta oferte de vacanta la sejururi cu avionul, sejururi cu autocarul, sejururi individuale, hoteluri, Romania litoral, Romania balnear, Romania munte si Delta Dunarii. Agentia de turism ColibriTour ofer clientilor cele mai bune oferte de vacanta atat ... detalii site »

Consultanta in Afaceri Accent Serv Apreciere Consultanta in Afaceri Accent Serv

accentserv.ro | 0 Comentarii
Idei originale pentru a obtine mai mult din afaceri. Cu noi obtii profituri aditionale folosind aceleasi resurse financiare si umane si subliniez ca NU este vorba in primul rand de reducerea de costuri, ci de de un mod mult mai inteligent de a concura pe piata, care sa ... detalii site »

Nexio Buzz - Business Networking Apreciere Nexio Buzz - Business Networking

networking.com.ro | 0 Comentarii
BUZZ este un eveniment conceput pentru a dezvolta mediul de afaceri din Romania prin business networking. Ce este mai bine, pentru firma dumneavoastra, decat sa cunoasteti regulat clienti noi? Evenimentul, in sine, este o platforma prin care antreprenorii si managerii, ... detalii site »

Resurse Umane si Relatii de Munca Apreciere Resurse Umane si Relatii de Munca

citysquare.ro | 0 Comentarii
CitySquare Center Service&Consulting Group dedica intreaga sa activitate domeniilor in care sunt implicate resursele umane, pe care noi le consideram cele mai importante resurse ale economiei in orice domeniu. Deviza noastra este: Parteneriat Pentru Performanta - ne ... detalii site »

Porci vietnamezi - carne fara coloesterol Apreciere Porci vietnamezi - carne fara coloesterol

porcivietnamezi.com | 0 Comentarii
Porcii vietnamezi sunt o rasa de porci cu o caracteristica deoasebita: continutul de colesterol, atat din carne si din grasime, este aproape inexistent. Indicat in consumul celor cu afectiuni hepatice, diabet, cardio-vasculare, dar si celor care doresc sa manace sanatos ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri