Director web

Restaurant Sultana Mama

Restaurant Sultana Mama Restaurant Sultana Mama - Organizari evenimente, nunti, botezuri, petreceri private - Preturi IMBATABILE! Calitate-Profesionalism–PROMOTII rezervari online Situat in Bragadiru, la periferia Bucurestiului, ca si restaurantele traditionale, pline de culoare din perioada interbelica, pe Str. Sperantei nr. 80, Restaurant Bragadiru Sultana Mama incearca sa demonstreze ca traditia culinara romaneasca este la ea acasa.Dorim ca marea varietate de preparate culinare sa fie totdeauna la preturi accesibile, gustul ales al bucatelor fiind lucrul cel mai important.La Restaurantul Sultana Mama - restaurant Bucuresti, veti descoperi gustul autentic al mancarurilor traditionale romanesti si muzica live.

  • Slogan: Calitate Profesionalism
  • Cuvinte cheie: sultanana mama, restaurant bragadiru, restaurant bucuresti, meniuri evenimente, restaurant, meniu nunta, meniu botez

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Restaurant Sultana Mama'. Administratorii http://www.sultanamama.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Restaurant Sultana Mama'. Administratorii http://www.sultanamama.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.sultanamama.ro
  • Telefon: 0766.491.393
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Ilfov
  • Localitate: Bragadiru
  • Adresa: Str Sperantei, Nr. 88

Nici un comentariu pentru Restaurant Sultana Mama

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Restaurant Sultana Mama sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri