Director web

Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov

Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov Firma noastra ofera servicii de protectia muncii in Brasov. Oferim si consultanta SSM, Evaluare risc, SU Servicii externalizare ITM. Protectia Muncii Brasov. Angajatorii din toate sectoarele de activitate, atat publice cat si private, au obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca si sa ia masurile necesare referitoare la prevenirea si eliminarea factorilor de risc si accidentare, precum si instruirea lucratorilor si a reprezentantilor lor, conform Legii 319/2006 referitoare la securitatea si sanatatea in munca.

  • Slogan: Oferim toate serviciile legate de protectia muncii!
  • Cuvinte cheie: servicii protectia muncii, protectia muncii brasov, protectia muncii, firma protectia muncii,consultanta ssm, evaluare risc,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov'. Administratorii http://www.protectiamuncii-brasov.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov'. Administratorii http://www.protectiamuncii-brasov.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Servicii Protectia Muncii Brasov - Firma Protectia Muncii Brasov sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul