Director web

Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse

Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse Firma specializata in reumplere cartuse, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, ofera reumpleri cartuse de imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri etc. cu ultima tehnologie din domeniu. La cartusele cu cerneala (inkjet) exista o super promotie: o reincarcare gratuita la fiecare a 5-a reincarcare, indiferent de culoarea cernelii, daca este neagra sau color. La reincarcari (refill) se utilizeaza cerneala de cea mai buna calitate, provenita din Marea Britanie, cerneala testata inclusiv de Euro Tel, utilizand dispozitive caracteristice fiecarui tip de cartus de imprimanta. Refill pentru toate marcile cunoscute: HP, Canon, Panasonic, Epson, Lexmark, Fujitsu, Xerox, Samsung, Smith Corona, Konica Minolta, Ricoh, Siemens, Kyocera Mita, Oki, Brother, Dell, Toshiba, Triumph Adler, Sharp, IBM, Oce, Nashuatec, Olivetti, Philips, Tektronix, Star, Utax, Citizen, Nec, Printronix, Tally Genicom, Rex Rotary, Sagem. EURO-TEL S.R.L. Str. Republicii nr. 25, Brasov, Tel: 0268 419 366

  • Slogan: La 5 reincarcari primiti a 6-a reincarcare gratuita
  • Cuvinte cheie: Euro-Tel, reumplere, cartuse imprimanta, Brasov, refill

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse'. Administratorii http://www.euro-tel.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse'. Administratorii http://www.euro-tel.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.euro-tel.ro
  • Telefon: 0268419366
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Adresa: Str. Republicii nr. 25

Nici un comentariu pentru Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Reumplere Cartuse Brasov. Refill cartuse sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri