Director web

Companie de transport de persoane national si international

Companie de transport de persoane national si international Societatea ALPIN STAR SRL are peste 10 ani de experienta in transportul de persoane, fiind infiintata in anul 2003. Compania este destinata transportului intern si international de calatori efectuand curse pe baza de grafic si conventii. Parcul auto include toata gama de autovehicule transport de persoane: microbuze, mini-autocare, autocare, autobuze.

  • Cuvinte cheie: transport de persoane, cazare costesti, companie transport, curse alexandria, curse costesti, transport international

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Companie de transport de persoane national si international'. Administratorii http://www.alpintransport.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Companie de transport de persoane national si international'. Administratorii http://www.alpintransport.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.alpintransport.ro
  • Telefon: 0723654841
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa: Blvd. Petrochimistilor, bloc B26, Pitesti, ARGES

Nici un comentariu pentru Companie de transport de persoane national si international

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Companie de transport de persoane national si international sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul