Director web

Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa

Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa Visage Studio se ocupa inca din 2006 de distributia de mobilier,aparatura si consumabile profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa. Succesul nostru pe piata s-a datorat produselor de calitate si preturilor corecte pentru aceste produse. Ne mandrim cu o gama diversificata de produse si o retea bine fortificata in toata tara, cu distribuitori zonali care lucreaza cu acelasi profesionalism ca si noi. Gama diversificata de produse ne permite sa consiliem si sa oferim clientului tot ce are nevoie la deschiderea unui centru si dupa deschidere. Clientii nostri au fost multumiti de modul in care au lucrat cu noi deoarece am incercat de fiecare data sa le oferim cea mai avantajoasa oferta de pe piata. In continuare o sa va oferim cea mai buna de pe piata la cel mai bun pret si nu numai. In fiecare an participam la targuri internationale si suntem la curent cu toate noutatile aparute in acest domeniu, noutati pe care ulterior le aducem in Romania.

  • Slogan: Dotari saloane de infrumusetare- Mobilier coafor
  • Cuvinte cheie: Dotari saloane infrumusetare, Mobilier Coafor, combina cosmetica, aparatura cosmetica, scaune coafor, scafa coafor

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa'. Administratorii http://www.visagestudio.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa'. Administratorii http://www.visagestudio.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.visagestudio.ro
  • Telefon: 0762697223
  • Fax: 0762697223
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str Axinte Uricariu no 8, AP 3

Nici un comentariu pentru Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Visage Studio dotari profesionale pentru saloane de infrumusetare si spa sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri