Director web

Mobila lemn masiv cu vanzare online

Mobila lemn masiv cu vanzare online Esti in cautare de mobila rezistenta si durabila din lemn masiv? Tthamisa Lemn Tec este un producator roman de mobila ce vinde online piese de mobilier din lemn masiv de cea mai buna calitate. Puteti gasi paturi, dulapuri, mese si multe altele. Tthamisa Lemn Tec este un producator de mobila lemn masiv cu vanzare online prin intermediul magazinului. Puteti comanda paturi, dulapuri, mese, scaune si chiar somiere. Preturile produselor sunt reduse cu o durabiliate si rezistenta sporita.

TTHAMISA LEMN TEC a parcurs aproape toate etapele evoluției sale pentru a deveni un producator mobila lemn masiv solid și de perspectivă, conectat permanent la realitățile economice din România. Firma TTHAMISA LEMN TEC acționează într-o piața dinamică iar ritmul de schimbare a condițiilor concurențiale este accelerat. Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă generație. Dispunem de mașini automatizate pentru prelucrarea lemnului masiv/stratificat și finisarea acestuia, astfel rezulta piese de mobila lemn masiv de calitate!

Detalii fiscale: CUI RO30087107 si Registrul comerțului: J35/957/2012

  • Slogan: Prelucraram lemn masiv si stratificat
  • Cuvinte cheie: producator mobila, lemn masiv, mobila lemn masiv, mese lemn

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Mobila lemn masiv cu vanzare online'. Administratorii http://www.tthamisa.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Mobila lemn masiv cu vanzare online'. Administratorii http://www.tthamisa.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tthamisa.ro
  • Telefon: 0730714719
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Timis
  • Localitate: Lugoj
  • Adresa: Strada Plaiul Coriolan Brediceanu, nr. 16

Nici un comentariu pentru Mobila lemn masiv cu vanzare online

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Mobila lemn masiv cu vanzare online sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul