Director web

Strasnic handcrafted

Strasnic handcrafted Unele din cele mai folosite ustensile de bucătărie au rămas tocătoarele din lemn, iar prin utilitatea lor multiplă sunt potrivite atât ca tocător cât şi ca platou pentru servirea preparatelor culinare. Lucrate manual şi finisate natural cu ulei de tung şi ceară de albine, platourile Straşnic urmăresc aşa cum spune şi numele, rezistenţa în faţa timpului. Imperfecţiunile sunt tuşe de autenticitate, iar lipsa unui aspect perfecţionist îndepărtează sentimentul de obiect impersonal atins doar de maşini unelte. Straşnic face loc rusticului în bucătăriile moderne, şi aduce imaginea caldă a timpurilor de altădată, prezentând şi imaginea unui cadou deosebit ce poate fi oricând dăruit.

  • Slogan: Trăieşte alături de noi povestea Straşnic!
  • Cuvinte cheie: platou servire,cadou unicat,platou lemn restaurant,lemn masiv,casa bucatarie

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Strasnic handcrafted'. Administratorii http://www.strasnichandcrafted.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Strasnic handcrafted'. Administratorii http://www.strasnichandcrafted.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Strasnic handcrafted

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Strasnic handcrafted sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul