Director web

Triciclete Copii‎‎

Triciclete Copii‎‎ Triciclete pentru copii care imbina functionalitatea carucioarelor cu cea a bicicletelor,cu un design unic, se pot folosi inca de la 6 luni, fiind dotate cu un scaun capitonat, reglabil, cu spatarul inclinabil, ce permite micutilor sa doarma pe parcursul plimbarii. Fie ca este vorba despre linia clasica sau mai chic la categoria triciclete copii, producatorii ofera o gama variata de triciclete pentru categoria 10 luni +, utilizabile pana la 3 ani +. Disponibile in diverse culori pe placul micutilor pasageri, la aceste triciclete copii se pot enumera diferite caracteristici menite sa asigure atat pentru copil, cat si pentru parinte transportul cel mai optim.

  • Cuvinte cheie: triciclete copii, triciclete pentru copii‎‎‎‎

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Triciclete Copii‎‎'. Administratorii http://triciclete-copii.jucariipentrucopii.eu pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Triciclete Copii‎‎'. Administratorii http://triciclete-copii.jucariipentrucopii.eu pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Triciclete Copii‎‎

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Triciclete Copii‎‎ sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul