Director web

Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele

Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele Magazinul online al Ted Shoes. Fabricam incaltaminte din piele naturala: pantofi, sandale, papuci, ghete, cizme si mocasini pentru femei si barbati, toate la pret de producator! Povestea brandului TEDSHOES a inceput inainte de Revolutie, fiind de fapt o traditie de familie. Cei care au pus bazele, parintii celui care astazi este patronul Tedshoes, Cosmin Theodor Vlasceanu, au lucrat la o cooperativa mestesugareasca. In decursul anilor, Theodor, un tanar intreprinzator si pasionat de artizanat, si-a investit toate economiile intr-un mic atelier. In timp, s-a dezvoltat, ajungand in prezent sa aiba propria fabrica si 7 magazine.

  • Slogan: Producator de incaltaminte din piele naturala
  • Cuvinte cheie: pantofi piele, ghete piele, sandale piele, cizme piele, papuci piele, mocasini piele, incaltaminte piele, producator de incaltaminte

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele'. Administratorii http://www.tedshoes.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele'. Administratorii http://www.tedshoes.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tedshoes.ro/
  • Telefon: 0248280556
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Arges
  • Localitate: Pitesti
  • Adresa: Garlei, 50

Nici un comentariu pentru Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pantofi ghete sandale cizme balerini papuci din piele sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul