Director web

Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu

Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu Fie ca vrei sa sarbatoresti un eveniment, sa petreci alaturi de prieteni, sa te relaxezi dupa o zi de munca sau doar sa iti faci o mica placere culinara, Pizzicato este alegerea perfecta prin varietatea de preparate, gatite special pentru tine de bucatari iscusiti!Pizzicato iti ofera cea mai delicioasa pizza din Bucuresti, pregatita dupa retete italienesti autentice,ingrediente naturale si proaspete,livrare rapida la domiciliu.

  • Cuvinte cheie: livrare pizza la domiciliu , pizza bucuresti , livrare pizza bucuresti sector 1 , livrare pizza bucuresti sector 2 , livrare pizza bucuresti sector 3 , livrare pizza bucuresti sector 4 , livrare pizza

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu'. Administratorii http://pizzicato.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu'. Administratorii http://pizzicato.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://pizzicato.ro
  • Telefon: 0212111213
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Strada Jean-Louis Calderon nr. 69

Nici un comentariu pentru Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Pizzicato Comenzi Pizza Bucuresti la Domiciliu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul