Director web

Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna

Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna Cazare la cele mai mici tarife din Eforie Nord la conditii de 3 stele. Hotelul Fortuna este amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel Fortuna ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii, fiind situat la numai 10 minute de plaja. Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda atmosfera caminului dumneavoastra. Aici va puteti bucura de toate binefacerile marine: plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii, toate sunt din belsug si contribuie la refacerea fizica si psihica redandu-va din plin clipa reveriei, tonusul si momentul nostalgiei. Complet renovat in anul 2011, hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, Euphoria Bar (barul care se va deschide pana la inceperea sezonului urmator in curtea hotelului), FortyLand (noul spatiu de divertisment si activitati pentru copii), Club Biliard .

  • Cuvinte cheie: Hotel Fortuna, cazare la Hotel Fortuna, hotel eforie nord cu loc de joaca, hotel eforie nord cu divertisment pentru copii, hotel cu divertisment pentru copii, hotel cu program de divertisment pentru c

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna'. Administratorii http://www.hotel-fortuna.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna'. Administratorii http://www.hotel-fortuna.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.hotel-fortuna.ro
  • Telefon: 0735558792
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Constanta
  • Localitate: Eforie Nord (oras Eforie)
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cazare ieftina la Eforie Nord la Hotel Fortuna sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri