Director web

Tabăra de Vară pentru copii

Tabăra de Vară pentru copii Pe TabaraDeVara.ro găsiți cea mai variată ofertă de programe educative pentru copii: tabere pentru copii, tabere pentru tineri, tabere pentru elevi, tabere la munte, tabere de vară, tabere de iarnă. De asemenea, este o sursă de informare și formare foarte bună cu sfaturi și resurse pentru educatori: sfaturi pentru părinți, sfaturi pentru educatori, resurse pentru profesori, resurse pentru cadre didactice, resurse pentru traineri, resurse pentru formatori, resurse pentru lucrători de tineret, resurse pentru animatori etc. 

Este o platformă care își propune să promoveze tabere, școli de vară, cursuri, ateliere, activități online și offline, pentru copii, tineri, elevi și studenți, din România și din străinătate.

Taberele de vară au un succes deosebit la copii, acestea fiind asociate cu activități interactive, care încurajează inițiativa proprie și socializarea, toate într-un cadru informal. Asta am învățat în vara anului 2019, organizând 11 tabere diferite, cu peste 166+ de participanți unici. Pe perioada verii, Asociația Gutenberg și partenerii acesteia oferă tabere tematice de zi și tabere cu cazare, pentru copiii din clasele 0-8. Scopul taberelor este învățarea prin joc și metode nonformale, precum și petrecerea timpului liber într-un mod util, mereu legând noi prietenii.

Descarca Desene si plane de colorat pentru copii

  • Cuvinte cheie: tabere pentru copii, tabere pentru tineri, tabere pentru elevi, tabere la munte, tabere de vară, tabere de iarnă, sfaturi pentru părinți, sfaturi pentru educatori, resurse pentru profesori, resurse pe

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tabăra de Vară pentru copii'. Administratorii http://www.tabaradevara.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tabăra de Vară pentru copii'. Administratorii http://www.tabaradevara.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tabaradevara.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Cluj
  • Localitate: Cluj-Napoca
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Tabăra de Vară pentru copii

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tabăra de Vară pentru copii sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri