Director web

Unite Cultures Through Culture

Unite Cultures Through Culture Ce înseamnă U.C.T.C ? U.C.T.C este un program ce dorește sa aducă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, națională și internațională și să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studenților in vederea dezvoltării personale. Care este obiectivul U.C.T.C ? Obiectivul programului U.C.T.C privește colaborarea dintre elevi/studenți care formează echipe redacţionale cu arie de desfășurare în instituţiile de învăţământ, asociații, fundații de care aparţin, pentru schimburi informaţionale și uniune culturală. Care sunt avantajele programului U.C.T.C ? Programul U.C.T.C oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima. De asemenea, programul U.C.T.C facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale. Care este grupul ţintă al programului U.C.T.C? Grupul ţintă al programului U.C.T.C. este reprezen

  • Slogan: Ceea ce faci in viata are ecou in eternitate!

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Unite Cultures Through Culture'. Administratorii http://www.unitecultures.com/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Unite Cultures Through Culture'. Administratorii http://www.unitecultures.com/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.unitecultures.com/
  • Telefon: 0745982882
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Prahova
  • Localitate: Ploiesti
  • Adresa: Cuza voda

Nici un comentariu pentru Unite Cultures Through Culture

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Unite Cultures Through Culture sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul