Director web

Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia

Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia De ce sa mergem la Orl-ist? Nu am miros, sforai, ma manaca urechea, nu pot sa respir, ma manaca gatul, nu aud cu o ureche, am tiuituri in urechi, arsura in ureche,mancarimi si bubuituri in ureche, respir foarte greu, ma doare urechea, mi-a ramas vata in urechi, parca as avea nasul mereu infundat, imi curge sange pe nas, puroi pe amigdala, nod in gat, jena in gat, arsura la limba, senzatie de mucoasa nazala uscata, nu mai am voce, corp strain blocat in gat, gat uscat, senzatie de nod in gat, gat iritat, am vajaieli in cap, ragusala, ameteala si pierdere de echilibru, pentru toate aceste motive trebuie sa mergi la un medic Orl.

  • Slogan: Noul cabinet ORL
  • Cuvinte cheie: orl, orl timisoara

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia'. Administratorii http://www.orl-timisoara.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia'. Administratorii http://www.orl-timisoara.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.orl-timisoara.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Timis
  • Localitate: Timisoara
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cabinet Medical ORL Dr. Horhat Ioana Delia sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri