Director web

Kinetoterapie copii

Kinetoterapie copii Noi toti dorim sa fim sanatosi si fericiti, insa uneori pentru asta avem nevoie doar de o mana de ajutor. La Kineto Cabinet, in inima Bucurestiului, terapeuti experimentati va vor ajuta cu toate tipurile de terapie fizica, fie ca este vorba de recuperarea medicala dupa o operatie, sau doar putin ajutor cu copiii nou-nascuti care au nevoie de atentie suplimentara. Kineto Cabinet are toate echipamentele necesare, pentru a ajuta si cel mai important, are terapeuti calificati în kinetoterapie, fizioterapie, osteopatie si terapie cranio-sacrala. Osteopatia se ocupa de diagnosticul si tratamentul tulburarilor de mobilitate a tesuturilor,organelor si articulatiilor.

  • Slogan: Cu noi va recapatati mobilitatea
  • Cuvinte cheie: kinetoterapie copii, fizioterapie, osteopatie, recuperare medicala, terapie cranio-sacrala

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Kinetoterapie copii'. Administratorii http://www.kinetocabinet.ro/kinetoterapie.htm pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Kinetoterapie copii'. Administratorii http://www.kinetocabinet.ro/kinetoterapie.htm pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Kinetoterapie copii

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Kinetoterapie copii sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri