Director web

Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale

Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale Ortezele pentru coloana vertebrală sunt destinate să protejeze, să imobilizeze sau să susțină diverse segmente din coloană și sunt disponibile într-o varietate de modele. Aceste dispozitive ortopedice acoperă o arie vastă de aplicabilitate, mai ales în cadrul tratamentului corectiv al deficiențelor spatelui (cifoze, lordoze, scolioze sau combinate – cifolordoze, cifoscolioze). Corsetele active, dinamice înseamnă, că pacienții purtând corestul, în continuu trebuie să realizeze o autocorecție activă. Aceste corsete active contribuie la calmarea durerilor lombare acute, durerilor musculare și cronice prin: • susținerea corpului, a musculaturii. Asta face ca utilizatorul ortezei să se simtă în siguranță atunci, când execută anumite mișcări. Când avem o suferință la nivelul spatelui, tendința este să limităm cât mai mult mișcările pe care le facem, deoarece anticipăm durerea.

  • Slogan: corsete active
  • Cuvinte cheie: corsete active

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale'. Administratorii https://atomedicalvest.ro/blog/corsete-active-in-terapia-scoliozei/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale'. Administratorii https://atomedicalvest.ro/blog/corsete-active-in-terapia-scoliozei/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Corsete active - orteze pentru susținerea coloanei vertebrale sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri