Director web

Bariere auto BFT la pret de importator

Bariere auto BFT la pret de importator Bariere auto BFT, accesorii pentru bariere auto, bolarzi retractabili, sisteme de acces auto si sisteme de blocaj parcare cu livrare directa din stoc. Asiguram transport si montaj pentru toate tipurile de bariere auto si echipamente comercializate. Bariere automate BFT Giotto sunt disponibile in doua variante constructive: cu brat de 3m si cu brat de 5m. Sunt ideale pentru domenii rezidentiale (zone imprejmuite, parcari auto aflate in proprietatea companiilor, sedii de firme) sau domenii industriale cu acces limitat (cu un numar mic/mediu de cicluri de folosire). Modul de actionare al barierelor automate BFT Giotto este foarte simplu si eficient construit: bratul este actionat mecanic de un motor electric.

  • Cuvinte cheie: bariere, bariere auto, bft, bariere auto bft, bolarzi retractabili

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Bariere auto BFT la pret de importator'. Administratorii http://www.bariere.org pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Bariere auto BFT la pret de importator'. Administratorii http://www.bariere.org pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.bariere.org
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 3
  • Localitate: Bucuresti - Sector 3
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Bariere auto BFT la pret de importator

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Bariere auto BFT la pret de importator sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul