Director web

Tigla ceramica tabla

Tigla ceramica tabla Aveti nevoie de un acoperis sau aveti unul si trebuie reparat??? Sunati-ne pe noi si va rezolvam!! Avem cei mai meseriasi constructori si cei mai cei mai experimentati constructori din tara, care va pot ajuta cu demontarea, montarea, schimbarea si repararea acoperisului dvs, indiferent de tipul de invelitoare folosit sau dorit. Lucram si jgheaburi si burlane, montam, demontam, le schimbam si punem noi. Ne ocupam si de confectii metalice, ferestre de mansarda, porti, garduri, usi de garaj si chiar si hale industrial. De asemenea ne mai ocupa si de pergola, foisoare si tot ce tine de lemnaria unui acoperis. Avem preturi accesibile si o calitate superioara a materialelor folosite si a manoperei.

  • Cuvinte cheie: acoperisuri,tabla,tigla,dulgherie,sindrila bituminoasa,confectii metalice,jgheaburi,burlane,acoperisuri case,acoperisuri din lemn,acoperisuri din tabla,acoperisuri metalice,acoperisuri sigure,acoperis

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Tigla ceramica tabla'. Administratorii http://www.tiglaceramica-tabla.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Tigla ceramica tabla'. Administratorii http://www.tiglaceramica-tabla.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.tiglaceramica-tabla.ro
  • Telefon: 0768084477
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 5
  • Localitate: Bucuresti - Sector 5
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Tigla ceramica tabla

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Tigla ceramica tabla sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul