Director web

Legislatie

Avocat Elena Andrei baroul Bucuresti consiliere societati comerciale Apreciere Avocat Elena Andrei baroul Bucuresti consiliere societati comerciale

ea-avocat.ro/avocat.html | 0 Comentarii
Cauti un avocat bun din Bucuresti? Intra pe siteul cabinetului de avocat Andrei Elena si vezi experienta pe care o are in drept pentru multe societati comerciale. Beneficiati de servicii juridice profesionale de specialitate pentru contracte comerciale la firme romanest ... detalii site »

Isostandard.ro Apreciere Isostandard.ro

isostandard.ro/ | 0 Comentarii
Certificarea ISO reprezinta o necesitate pentru orice companie iar ISO Standard este gata sa raspunda cererilor dumneavoastra, avand grija ca intreg procesul sa aiba loc intr-un timp util, iar certificarea sa fie emisa in cel mai scurt timp posibil. Este bine sa tineti ... detalii site »

Reinvent Consulting Apreciere Reinvent Consulting

reinventconsulting.ro/ | 0 Comentarii
Reinvent Consulting este marca serviciilor integrate de consultanta comerciala, juridica, financiara si fiscala, un hub aflat la intersectia intre solutii de inalta expertiza, parteneri strategici, infrastructura logistica si resurse financiare. Solutiile oferite sun ... detalii site »

Infiintari modificari SRL PFA Avocat Bucuresti Apreciere Infiintari modificari SRL PFA Avocat Bucuresti

albuavocat.ro | 0 Comentarii
Servicii juridice de asistenta si reprezentare in domeniul dreptului afacerilor. Suport pentru infiintarea sau modificarea firmelor (SRL,II, SRL-D, SA) sau PFA, schimbarea sediului social, majorarea capitalului social, completare si autorizare obiecte de activitate, hot ... detalii site »

Divort tot ce trebuie sa stii Apreciere Divort tot ce trebuie sa stii

model-de.ro/cauta/divort/1.htm | 0 Comentarii
In paginile noastre am incercat sa expunem clar si concis informatiile necesare pentru a eficientiza procedura de divort. Inainte de a proceda la luarea unei decizii este bine a va informa cu privire la posibilitatile pe care legea le ofera in ce priveste modalitatile d ... detalii site »

Avocat Ploiesti Lisita Ciprian Apreciere Avocat Ploiesti Lisita Ciprian

ploiesti-avocat.ro | 0 Comentarii
Avocat Ploiesti - Lisita Ciprian - Cabinet de Avocat in Ploiesti infiintat in anul 2007 ofera servicii in drept civil, penal, administrativ, familiei. Serviciile noastre de asistenta si reprezentare, atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice, consta in: ... detalii site »

Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi Apreciere Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi

iasiavocati.ro | 0 Comentarii
\"Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi\" are experienta in litigii de afaceri si dispute contractuale, care pot implica drepturile de proprietate,a plangerilor de frauda financiara a dreptului penal, precum si probleme de dreptul familiei. Focusul nostru e să fim lideri in ... detalii site »

Avocat Suceava Apreciere Avocat Suceava

avocat-grosu.ro | 0 Comentarii
Clienţii Cabinetului se bucură mereu de un pachet complet de servicii juridice de calitate, incluzând atât asistenţă şi reprezentare în instanţă, cât şi consultanţă juridică, create şi adaptate continuu pentru satisfacerea necesităţilor acestora. De a ... detalii site »

Legis Apreciere Legis

legisromania.ro | 0 Comentarii
Legis ofera accesul la legislatia in vigoare, romaneasca si europeana, totul intr-un mediu online. Legis este un software romanesc utilizat online de majoritatea persoanelor juridice si se adreseaza tuturor cabinetelor de avocatura, notariale sau alte servicii ce lucrea ... detalii site »

Birou de Mediere Bucuresti Apreciere Birou de Mediere Bucuresti

medierecd.ro | 0 Comentarii
Serviciile de mediere in Bucuresti sunt bazate pe know-how si competenta necesare abordarii unei vaste tipologii de conflicte, care cuprinde domeniul litigiilor in instanta (civil, comercial, succesiuni, insolventa, familie, penal, asigurari) anterior, in timpul si ulte ... detalii site »

Inregistrare Marci Osim Apreciere Inregistrare Marci Osim

patents.ro | 0 Comentarii
Suntem un cabinet de proprietate intelectuala cu peste 20 ani experienta in domeniu. Oferim servicii specializate in vederea inrgistrarii marcilor la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci pe teritoriul Romaniei dar si la nivel european si mondial. detalii site »

Cabinet mediere Gabriela Cosoianu Apreciere Cabinet mediere Gabriela Cosoianu

birou-mediator-bucuresti.eu/ | 0 Comentarii
Cum sa faci pace? Mergi la mediator TU esti cel care dai solutii si nu un mediator sau altcineva. TU esti cel care iei decizii. Nimeni altcineva nu poate decide in locul tau. Timp redus • Costuri reduse • Nivelul scazut al stresului • Decizia apartine partilo ... detalii site »

Cabinet avocatura romania Apreciere Cabinet avocatura romania

dandesgroup.com/ | 0 Comentarii
Cabinet avocatura Dandes Group specializat pentru Romanii din Strainatate. Garantam servicii de calitate pentru consultarea dosarului, a oportunitatilor si sanselor de reusita, pentru redactare actiune si reprezentare juridica in toate caile de atac, inclusiv la Inalta ... detalii site »

Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad Apreciere Avocat Piatra Neamt Amalia Vlad

amaliavlad.ro | 0 Comentarii
Cabinetul de avocatura Amalia Vlad din Piatra Neamt ofera consultanta, asistenta si reprezentare juridica. Membra a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania – Baroul Neamt din anul 1995, activand ca avocat definitiv in aceasta profesie de la 1.01.1998. detalii site »

Cabinet de mediere in Galati Apreciere Cabinet de mediere in Galati

mediere-szekely.ro | 0 Comentarii
Medierea reprezinta o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate în calitate de mediator, în conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate. Medierea se bazeaza pe încrederea pe c ... detalii site »

Notari publici Apreciere Notari publici

notaripublici.eu | 0 Comentarii
Inscrierea in acest portal se face fie prin completarea unui formular simplu, fie a unui formular de inscriere completa. In primul caz vor fi afisate pe site doar datele firmei, numarul de telefon si adresa. In al doilea caz pagina personalizata rezultata din prelucrare ... detalii site »

Birouri de avocati Apreciere Birouri de avocati

birourideavocati.ro | 0 Comentarii
Birourideavocati.ro indexeza birouri de avocatura si avocati din Romania pentru a usura legatura dintre potentialii clienti si acestia. Pentru orice problema de natura juridica nu ezitati sa apelati la unul din avocatii inscrisi pe siteul nostru. In cazul in care suntet ... detalii site »

Cabinet de avocat Adrian Tapu Apreciere Cabinet de avocat Adrian Tapu

tapu.ro | 0 Comentarii
Site-ul prezinta Cabinetul de avocat Adrian Tapu, domeniile de practica, serviciile oferite si datele de contact. Cabinetul de avocat Adrian Tapu poate acorda asistenta juridica in drept comercial, societati comerciale, insolventa, proprietate intelectuala si drept pen ... detalii site »

Mediator Conflicte Bucuresti (MediatorConflicte.com) Apreciere Mediator Conflicte Bucuresti (MediatorConflicte.com)

http://mediatorconflicte.com | 0 Comentarii
Medierea conflictelor reprezinta un procedeu modern si sigur pentru rezolvarea conflictelor civile, comerciale, familiale. Prin intermediul site-ului MediatorConflicte.com ajutam la pastrarea sau refacerea bunelor relatii dintre parti, asigurand succesul medierii intr-u ... detalii site »

cabinet avocat braila Apreciere cabinet avocat braila

avocat-balan.ro | 0 Comentarii
Avocat braila, cabinet avocat braila, avocat in braila, avocat divort, avocat specializat Marian Balan, cabinet avocatura braila, avocat online, avocat Drept civil si dreptul familiei, Dreptul muncii si asigurari sociale, Drept imobiliar si constructii, Legislatia asoci ... detalii site »

Inregistrare marca, Inregistrare marci , brevete Apreciere Inregistrare marca, Inregistrare marci , brevete

einregistraremarci.ro | 0 Comentarii
Einregistraremarci.ro va ofera servicii juridice de consultanta si reprezentare la OSIM in vederea obtinerii si protejarii titlurilor de protectie a marcilor de produse sau servicii, a brevetelor de inventii si a desenelor. De asemnea oferim si servicii de inregistrare ... detalii site »

Infiintari firme si PFA Bucuresti Apreciere Infiintari firme si PFA Bucuresti

firme-bucuresti.com | 0 Comentarii
Prin site-ul nostru firme-bucuresti va ajutam sa gasiti solutii rapide cu privire la infiintare firma Bucuresti, precum si referitor la alte probleme ale dumneavoastra, oferind consultanta juridica la nivel inalt, intr-un timp extrem de scurt. Va ajutam sa demarati afac ... detalii site »

SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ” Apreciere SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI  ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ”

biroumediatori.ro | 0 Comentarii
SEDINTA DE INFORMARE ASUPRA PROCESULUI DE MEDIERE ESTE GRATUITA! Societatea noastra ofera servicii de mediere a disputelor şi a conflictelor cu două sau mai multe parţi, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice, romane sau straine. Domeniile i ... detalii site »

Executor Judecatoresc Apreciere Executor Judecatoresc

executorpaun.ro | 0 Comentarii
Birou Executor Judecatoresc Paun Catalin Stefan este specializat in punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, notificarea actelor, comunicarea actelor de procedura, recuperari de creante, evacuari, procese-verbale de oferta reala, ... detalii site »

Avocat Iasi Dimitriu Sorin Apreciere Avocat Iasi Dimitriu Sorin

avocatdimitriu.ro/ | 0 Comentarii
Cabinet Avocatura IASI - Sorin Dimitriu are o vasta experienta in activitatea de reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cauze precum cele civile (rezolutiuni si rezilieri contracte), penale, comerciale, litigii de munca, drept familial (divorturi) sau recupe ... detalii site »

Cabinet Individual de Avocat Bobi Campian Ion Apreciere Cabinet Individual de Avocat Bobi Campian Ion

avocatbobi.ro | 0 Comentarii
Cabinet Individual de Avocat Bobi-Câmpian Ion, Avocat București, Consiliere Juridică, Consultanță Juridică, Asistență, Reprezentare, Drept Civil, Drept Penal, Drept Comercial, Drept Administrativ, Drept Contravențional, Avocati, Cabinet Avocatura, Reprezentare detalii site »

Daune auto Apreciere Daune auto

dinuciprian.ro | 0 Comentarii
Consultanta, asistenta si reprezentarea oferita de Cabinetul de avocatura Ciprian Dinu in domeniul asigurarilor se adreseaza persoanelor care trebuie sa primeasca despagubiri din daune auto (asigurari). Prin serviciile oferite in cadrul Cabinetului nostru, va garantam o ... detalii site »

Avocat despagubiri ANRP Apreciere Avocat despagubiri ANRP

edespagubiri.ro | 0 Comentarii
Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP. Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP. Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubiri ANRP. Cabinet de avocatura specializat in retrocedari si despagubi ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri