Director web

SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ”

SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI  ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ” SEDINTA DE INFORMARE ASUPRA PROCESULUI DE MEDIERE ESTE GRATUITA! Societatea noastra ofera servicii de mediere a disputelor şi a conflictelor cu două sau mai multe parţi, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice, romane sau straine. Domeniile in care mediem sunt: DREPTUL CIVIL; DREPTUL PENAL; DREPTUL COMERCIAL; DREPTUL FAMILIEI; DREPTUL MUNCII; ALTE DOMENII: - Bancar si al asigurarilor - contracte de credit, esalonari/reesalonari, executare silita; - Protectia consumatorului; - Conflicte scolare; - Litigii intre profesionisti, sau intre profesionisti si neprofesionisti; - Drepturi de proprietate industriala; - Drepturi de autor; - Mobbingul,smd.

  • Slogan: \
  • Cuvinte cheie: DIVORT,CONFLICTE DE MUNCA,PARTAJ,PENAL,CIVIL,FAMILIE,MEDIERE,DREPTUL MUNCII,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ”'. Administratorii http://www.biroumediatori.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ”'. Administratorii http://www.biroumediatori.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.biroumediatori.ro
  • Telefon: 0723.155.508
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: SEDINTA DE INFORMARE ASUPRA PROCESULUI DE MEDIERE ESTE GRATUITA!Societatea noastra ofera servicii de mediere a disputelor şi a conflictelor cu două sau mai multe parţi, atât pentru persoane juridice cât şi pentru persoane fizice, romane sau straine.

Nici un comentariu pentru SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ”

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul SOCIETATEA CIVILA PROFESIONALA DE MEDIATORI ”BADEA ŞI BAHRIM ŞI TERTEŞ” sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul