Director web

Boli

punct pe sanatate Apreciere punct pe sanatate

http://punctpesanatate.online | 0 Comentarii
Pagina de blog despre sanatate, boli si tratamente medicale. Contine atat informatii teoretice, cat si practice. Teorie medicala, dar si experiente personale. Inainte de orice, trebuie sa avem grija de propria sanatate, dar si de sanatatea celor dragi noua. detalii site »

Saltea ortopedica medicala Apreciere Saltea ortopedica medicala

salteamedicalaantiescare.weebly.com | 0 Comentarii
Suferi de dizabilitati ce te tin la pat? Salteaua antiescare este un dispozitiv medical ortopedic conceput pentru a oferi sprijin in recuperarea fizica a persoanei bolnave, confort si o stare de bine. Salteaua ortopedica medicala te ajuta sa ai o viata mai buna. detalii site »

Tratament Asiatic pentru Osteoporoza Apreciere Tratament Asiatic pentru Osteoporoza

trateaza-osteoporoza.ro | 0 Comentarii
vrei sa scoti osteoporoza din oasele tale si sa te bucuri de o viata normala si activa, evitand astfel o fractura de sold care apare la 20-25% din bolnavii de osteoporoza, si cauzeaza MOARTEA in mai putin de 12 luni!?Mai multe pe http://www.trateaza-osteoporoza.ro/ detalii site »

Invinge Diabetul Scapand de Dependenta de Insulina Apreciere Invinge Diabetul Scapand de Dependenta de Insulina

trateaza-diabetul.ro/ | 0 Comentarii
Vrei sa treci de la dependenta de insulina la o viata aproape normala, efectele diabetului fiind diminuate in 7 saptamani? Descopera ce ti-ar fi zis cel mai longeviv diabetic din lume daca ai fi avut sansa sa-l intalnesti, mai multe pe http://www.trateaza-diabetul.ro/ detalii site »

Tratament naturist Candia Apreciere Tratament naturist Candia

remedii-candida.ro | 0 Comentarii
Fosta pacienta cu candida dezvaluie unicul sistem holistic existent care vindeca definitiv candida si iti restabileste echilibrul interior, folosind o metoda unica in doar 5 pasi nepublicata pana acum. Mai multe detalii pe http://www.remedii-candida.ro/ detalii site »

Portal de sanatate (acnee, cosuri ...) Apreciere Portal de sanatate (acnee, cosuri ...)

tepriveste.ro/ | 0 Comentarii
Site-ul trateaza subiecte de tratament pentru sanatate in general dar are si scopul de a prezenta cauzele ce stau la baza declansarii aparitiilor de cosuri, efectele pe care tipurile de acnee le pot dezvolta la nivelul individului si tratamentele prin care acestea ... detalii site »

Afectiuni chirurgicale frecvente Apreciere Afectiuni chirurgicale frecvente

teodorbuliga.ro | 0 Comentarii
Pe acest site gasiti articole despre cele mai frecvente afectiuni chirurgicale, tratamentul si diagnosticul acestora. Veti putea gasi si noutati medicale, cum ar fi: informatii despre vitamida D care este activa in tuberculoza, un articol despre cat de mult conteaza exp ... detalii site »

Servicii genetice - teste de paternitate Apreciere Servicii genetice - teste de paternitate

residentlab.ro | 0 Comentarii
Laborator de genetica, de patologie moleculara si de expertiza genetica judiciara va ofera urmatoarele servicii de analize genetice: detectie si genotipare HPV, K-ras, EGFR, RET, BRAF, VHL, Factor II Protrombin, Factor V Leiden, MTHFR, gena beta globin (beta talasemii), ... detalii site »

Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin Apreciere Tratament naturist cancer si detoxifiere cu pelin

drhuldaclark.ro | 0 Comentarii
DrHuldaClark promoveaza si distribuie produse naturiste cu rol in detoxifierea si deparazitarea organismului, prevenirea si combaterea cancerului prin dobandirea unui sistem imunitar puternic si un stil de viata mai sanatos. Tinctura din coaja de nuca neagra si capsu ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri