Director web

Electronice

Reparam televizoare led, smart, plasma Arad Apreciere Reparam televizoare led, smart, plasma Arad

https://videodeparad.ro/ | 0 Comentarii
Service autorizat reparatii electronice. Reparam televizoare led, smart, plasma sau chiar vechile televizoare cu tub. Activam pe piata din 1991 si rezolvam orice problema aveti cu aparatele electronice. Oferim service depanare laptop calculatoare, aparade video-audio. detalii site »

Instalatii, utilaje si echipamente frigorifice. Apreciere Instalatii, utilaje si echipamente frigorifice.

https://frigul.ro/ | 0 Comentarii
Frigul.ro ofera solutii complete de congelare si refrigerare pentru aplicatii comerciale si industriale cu agenti de racire eco-friendly: camere frigorifice, depozite frigorifice, agregate frigorifice, instalatii frigorifice etc. Societatea noastra proiecteaza si execut ... detalii site »

Dedurizatoare apa Apreciere Dedurizatoare apa

https://www.dedurizatoareapa.ro/ | 0 Comentarii
Magazin online ce comercializeaza produse calitative si competitive fabricate de producatori consacrati. Oferim urmatoarele produse: purificatoare cu osmoza inversa pentru filtrarea apei, dedurizatoare apa automate pentru regenerarea apei prin eliminarea calciului si ma ... detalii site »

Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare Apreciere Ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare

https://www.ventilatierecuperarecaldura.ro/ | 0 Comentarii
Magazin online sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura si climatizare pentru aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale. Comercializam sisteme cu debite de peste 10000 mc/h. Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura cresc confortul in casa si in ace ... detalii site »

Sisteme panouri solare Apreciere Sisteme panouri solare

https://www.sistemepanourisolare.ro/ | 0 Comentarii
Importator direct si distribuitor de sisteme pentru protectia si imbunatatirea calitatii mediului: panouri solare termice, panouri solare nepresurizate si presurizate, panouri fotovoltaice monocristaline, panouri fotovoltaice policristaline, baterii solare. sistemepanou ... detalii site »

Sisteme apa calda menajera si incalzire locuinta Apreciere Sisteme apa calda menajera si incalzire locuinta

https://www.ecoven.ro/ | 0 Comentarii
Furnizor de soluţii profesionale de înaltă calitate în domeniul energiei regenerabile (sisteme solare termice, sisteme fotovoltaice), soluţii în domeniul ventilaţiei rezidenţiale, ventilaţiei comerciale şi ventilaţiei industriale (sisteme ventilaţie cu recup ... detalii site »

Solutii conmplete pentru toata gama de instalatii Apreciere Solutii conmplete pentru toata gama de instalatii

https://www.climatinstal.ro/ | 0 Comentarii
Suntem o echipa care ofera solutii complete pentru toata gama de instalatii, de la consultanta, ofertare, alegerea solutiei tehnice, proiectare, transport, servicii de montaj, punere in functiune si garantie. Echipamentele comercializate sunt fabricate de producatori co ... detalii site »

Instalatii, utilaje si echipamente frigorifice. Apreciere Instalatii, utilaje si echipamente frigorifice.

https://frigul.ro/ | 0 Comentarii
Frigul.ro ofera solutii complete de congelare si refrigerare pentru aplicatii comerciale si industriale cu agenti de racire eco-friendly: camere frigorifice, depozite frigorifice, agregate frigorifice, instalatii frigorifice etc. Societatea noastra proiecteaza si execut ... detalii site »

Casete banda stocare date LTO Ultrium Professional Disc Media Apreciere Casete banda stocare date LTO Ultrium Professional Disc Media

conectabil.ro | 0 Comentarii
Suntem importator direct Sony , va putem face oferte avantajoase pentru orice suport media doriti: Casete (cartuse) banda stocare date LTO Ultrium, Professional Disc Media (XDCAM), Carduri Profesionale XDCAM-EX, casete de banda profesionale: HDCAM, Digital Betacam, D ... detalii site »

Asamblare DIP Apreciere Asamblare DIP

tcf-smt.com | 0 Comentarii
Serviciile noastre includ asamblarea componentelor SMD cu utilajele din dotare de tip Siemens SIPLACE S25HM, S20, cuptor Rehm SMS-V6-N2, Seho MWM 3250, timpul de asamblare pentru componentele SMD fiind astfel de până la 40.000 componente/oră. Disponibilitate pentru e ... detalii site »

Ghidul aparatelor din viata ta Apreciere Ghidul aparatelor din viata ta

abctop.ro/ | 0 Comentarii
abcTOP este un site ce prezinta informatii utile referitoare la cum sa alegi cele mai bune produse elecrocasnice, electronice si de ingrijire personala pentru casa ta. Aici ai sa gasesti informatii utile despre ce caracteristici trebuie sa urmaresti pentru a alege pr ... detalii site »

Generatoare electrice Apreciere Generatoare electrice

e-unelte.ro | 0 Comentarii
Datorita experientei indelungate pe care o avem in comercializarea produselor, am reusit sa selectionam doar acele echipamente care s-au dovedit fiabile in timp. In acest context, va oferim urmatoarele tipuri de produse: generatoare de curent, aparate de sudura, redreso ... detalii site »

Reparatii Televizoare Lcd, Reparatii Monitoare Lcd Apreciere Reparatii Televizoare Lcd, Reparatii Monitoare Lcd

stv-bucuresti.ro | 0 Comentarii
Stv Bucuresti va ofera servicii de calitate in domeniul reparatiilor electronice in bucuresti si zonele limitrofe. La orice lucrare efectuata se va oferi garantie iar reparatiile sunt facute doar de personal calificat care va folosi doar componente electronice de inalta ... detalii site »

Electrician Sector 3 Apreciere Electrician Sector 3

electricianbucuresti.org | 0 Comentarii
Electrician din sector 3 cu vasta experienta in orice tip de lucrare pentru instalatia electrica. Servicii profesionale si la cele mai inalte standarde pentru persoane fizice si juridice din bucuresti si ilfov. Va asteptam cu preturi mici si un program flexibil. detalii site »

Semne electrice conventionale Apreciere Semne electrice conventionale

celon.ro/ | 0 Comentarii
Daca va pricepeti ca meserias, in anumite lucrari, noi va oferim siteul nostrum CELON.RO. unde veti gasi cu siguranta cele mai performante scule, de la masini de gaurit , polizoare , capsatoare, pistoale de lipit, chituri de scule, lanterne cu accumulator. ... detalii site »

Magazin online Bestall Apreciere Magazin online Bestall

bestall.ro | 0 Comentarii
Magazinul nostru online, bestall.ro apartine firmei Global Systems Communications SRL, din Bucuresti, si comercializeaza tablete, laptopuri, detalii site »

Simplex International Apreciere Simplex International

simplex-international.ro/ | 0 Comentarii
O gama variata de purificatoare cu filtru HEPA si purificatoare cu filtru ULPA, dezumidificatoare, perdele de aer, aparate aer conditionat - oferite de Simplex International. Simplex International : purificatoare aer, dezumidificatoare, Perdele de aer, Aparate aer condi ... detalii site »

Magazin Electrice Apreciere Magazin Electrice

electric-magazin.ro | 0 Comentarii
Produsele noastre sunt recunoscute prin calitatea si pretul lor avantajos, iar firma noastra si-a castigat in timp, o pozitie importanta pe piata, prin gama larga si variata de produse pe care le comercializeaza, astfel va propunem o gama variata de materiale si echipa ... detalii site »
+ Adauga site + Adauga anunt
Ultimele modele


Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Promovare prin articole


Modele de site-uri